2TASTE events recensies

 • Betty uit H.:
  Ik heb erg genoten van de wijnproeverij. De bijpassende heerlijke hapjes in combinatie met de zeer uiteenlopende wijnen maakte het tot een smulfestijn. En de leuke inleiding over de vele eetculturen in Italië was een eyeopener.
 • HJvdP en ILMP uit M:
  Wij vonden de proeverij een interessante ervaring met veel smaakvolle producten, boeiende informatie en aardige mensen.
 • V. C. uit M:
  Het was een gezellige en heel goed geregelde middag op de privé georganiseerde proverij in Mook op de Bisselt. Van elke wijn kon je op het lijstje alle informatie lezen, de wijnflessen waren allemaal met een nummertje gekenmerkt en je kon er zo veel van hebben als je maar wilde. Van een of ander moest je twee keer proeven, zo lekker waren ze. Ook de lekkernijen pasten uitstekend bij de witte en rode drank. Het was een informele sfeer, waar wij buren ook over diepgaande thema’s met elkaar konden praten. Gesprekken met de organisatie was tot elk moment mogelijk en speciale wensen werden ons bijna van de ogen afgelezen. Dank aan 2TASTE voor het verzorgen van deze leuke en lekkere middag!
 • Tanja:
  Na een uitnodiging heb ik mogen genieten van een gezellige en goed verzorgde Italiaanse wijnproeverij van 2Taste B.V.
  Een wijnproeverij die je meer brengt dan alleen wijn.
  Allereerst enthousiaste mensen die met kennis en passie vertellen over Italiaanse wijnen en deze laten proeven, voorzien van enkele heerlijke ambachtelijke producten. Waarbij Hans je meeneemt in de wijnbeleving en Stefania naar Italië door te vertellen over La Dolce Vita.
  Kortom een ontspannen en leuke leerzame middag. En nu de komende tijd genieten van de bestelde wijnen.