2TASTE EVENTS in Nederland.
Als gevolg van corona is het aantal events beperkt. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

2TASTE organiseert exclusieve Italiaanse events in Nederland.

Italiaans privé wijn-spijs event. Dit event wordt geheel op uw wensen afgestemd en kan gedurende het hele jaar in overleg op een door u gewenste locatie georganiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een gastronomische verjaardag,  buurtparty of onderdeel van een bedrijfsfeest. Als basis hanteren we de volgende opzet:

  • Presentatie over de Italiaanse culinaire cultuur en de regionale keuken
  • Wijnproeverij met minimaal 6 wijnen begeleidt door ervaren vinoloog/gastronoom met uitleg van de regels ten aanzien van het combineren van wijnen en gerechten
  • Gedurende de rijke proeverij worden meerdere delicatessen geserveerd, zoals verschillende salami’s, kazen, olijven, etc.
  • Er wordt een warm gerecht met bijpassende wijn geserveerd

De prijs is vanaf 30,- per persoon. Bij wijnbestellingen wordt een korting van 10% op de flesprijs gegeven. Indien u interesse heeft dan graag contact opnemen via het contact formulier.

Italiaanse privé wijnproeverij begeleid door een ervaren vinoloog / gastronoom. De proeverij wordt geheel op maat voor u samengesteld. De mogelijkheden zijn legio. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Regionale wijnproeverij (Piëmonte, Lombardije, Veneto, Toscana, Marche, Alto Adige)
  • Valpolicella / Amarone wijnproeverij
  • Franciacorta wijnproeverij.

In overleg kunnen ook delicatessen en gerechten geserveerd worden. Bijvoorbeeld kunt u een amarone proeverij afronden met een risotto all’amarone. Indien u interesse heeft dan graag contact opnemen via het contact formulier.

Kookworkshop nabij het Gardameer. Wordt een Italiaanse chef in onze kookworkshop aan het Gardameer. Voor verdere informatie zie de beschrijving van deze workshop.