2TASTE.

2TASTE is ontstaan vanuit een passie voor de mooie dingen in het leven. Er is toch zoveel te genieten!! Een van de mooie aspecten betreft voor mij wijn en eten. Er zijn hele goede restaurants, maar ik vind het belangrijk dat je ook thuis kunt genieten. Met je geliefde, met vrienden of alleen thuis luisterend naar je favoriete muziek. Een glas goede wijn aangevuld met fijne delicatessen kan je zo’n ontzettend fijn gevoel geven.

Ik ben al meer dan 40 jaar wijnliefhebber en het het combineren van wijn met delicatessen doe ik nu zo’n 20 jaar. Om uit het grote aanbod van producten net datgene eruit te pikken dat mooi bij elkaar past vind ik een uitdaging. Iedere geslaagde combinatie geeft mij een wauw gevoel.

Proefvermogen en hetgeen je lekker vindt is natuurlijk een individuele kwestie. Er zijn echter universele smaakfactoren die belangrijk zijn bij het samenstellen van goede combinaties. Ook wetenschappelijke ontwikkelingen, met name op het gebied van de neuropsychologie, volg ik met interesse.

Mijn wijn (WSET3) en gastronomie opleiding heb ik gedaan bij de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse. Met Peter heb ik proefsessies gedaan om de basis voor mijn assortiment vast te stellen.

De focus van 2TASTE ligt op Italië. Enerzijds omdat het op gastronomisch gebied zoveel te bieden heeft en anderzijds omdat ik er al zo vaak geweest ben dat ik het land met haar cultuur goed ken en mooie vriendschappen heb opgebouwd. Andere landen worden echter niet vergeten en bij de toevoeging van een product aan het assortiment is alleen de smaak het criterium.

Ik hoop dat je plezier beleeft aan het bezoek van deze webshop. Ik hoop je een keer te zien op een van de reizen of events die we gaan organiseren. Als je een product besteld stel ik het op prijs om je mening hieromtrent te horen.

Met hartelijke groet.
Hans Jansen (vinoloog / gastronoom)

Doelstelling van 2TASTE B.V.

het verrichten van smaakonderzoek, het ontwikkelen van drank-spijscombinaties, het verkopen van drank, delicatessen, drank-spijs combinaties en aan gastronomie gerelateerde producten alsmede het organiseren van proeverijen, presentaties, workshops, cursussen en reizen.