2TASTE.

2TASTE is ontstaan vanuit een passie voor de mooie dingen in het leven. Er is toch zoveel te genieten!! 2TASTE richt zich op Italië en de Italiaanse wijnen. Enerzijds omdat het op gastronomisch gebied zoveel te bieden heeft en anderzijds omdat ik er al zo vaak geweest ben dat ik het land met haar cultuur goed ken en mooie vriendschappen heb opgebouwd. 

De webshop wordt gedaan door Hans. De reizen worden georganiseerd door Hans en Stefania. Stefania woont in Italië en kent de Italiaanse cultuur heel erg goed.

Ik ben al meer dan 40 jaar wijnliefhebber en het het combineren van wijn met delicatessen doe ik nu zo’n 25 jaar. Om uit het grote aanbod van producten net datgene eruit te pikken dat mooi bij elkaar past vind ik een uitdaging. Iedere geslaagde combinatie geeft mij een wauw gevoel.

Mijn wijn (WSET3) en gastronomie opleiding heb ik gedaan bij de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse. Met Peter heb ik proefsessies gedaan om de basis voor mijn assortiment vast te stellen.

Ik hoop dat je plezier beleeft aan het bezoek van deze webshop. Ik hoop je een keer te zien op een van de reizen of events die we organiseren. 

Met hartelijke groet,
Hans Jansen (vinoloog / gastronoom)

Beurs Amsterdam

Doelstelling van 2TASTE B.V.

het verrichten van smaakonderzoek, het ontwikkelen van drank-spijscombinaties, het verkopen van drank, delicatessen, drank-spijs combinaties en aan gastronomie gerelateerde producten alsmede het organiseren van proeverijen, presentaties, workshops, cursussen en reizen.