Kookworkshop nabij het Gardameer.

english version

2TASTE organiseert nabij het Gardameer in samenwerking met hotel/restaurant ‘La Grotta’ in Castiglione delle Stiviere (11 km ten zuiden van Desenzano) kookworkshops. De workshops worden gedurende het jaar georganiseerd op verschillende dagen in de week met uitzondering van de laatste 3 weken in augustus. De deelnemers kunnen onder begeleiding van de Italiaanse kok(kin) (met Engelse vertaling) gerechten bereiden waarvan tijdens de lunch kan worden genoten. De lunch wordt gecompleteerd met wijn, water en koffie om af te sluiten.

Het kookgedeelte van de workshop start omstreeks 9.45 met een introductie door Stefania over de regionale keuken en duurt afhankelijk van de te bereiden gerechten maximaal 2,5 uur.
Er zijn verschillende workshop varianten.
Variant 1 (€55 p.p.) *
– Handgemaakte pasta als voorgerecht dat bereid wordt voor alle deelnemers in de workshop;
– Tiramisù als dessert dat bereid wordt voor alle deelnemers in de workshop.
De aansluitende lunch bestaat uit de gemaakte gerechten met daarbij een glas wijn, water en afsluitende koffie.
Variant 2 (€65 p.p.) *
– 2 primi (voorgerechten) die bereid worden voor alle deelnemers in de workshop;
– 1 dessert dat bereid wordt voor alle deelnemers in de workshop.
De aansluitende lunch bestaat uit de gemaakte gerechten met daarbij twee glazen wijn, water en afsluitende koffie.
Variant 3 (€73 p.p.) *
– 1 primo (voorgerecht) dat bereid wordt voor alle deelnemers in de workshop;
– 1 secondo (hoofdgerecht) dat bereid wordt voor alle deelnemers in de workshop;
– 1 dessert dat bereid wordt voor alle deelnemers in de workshop.
De aansluitende lunch bestaat uit de gemaakte gerechten met daarbij twee glazen wijn, water en afsluitende koffie.
Variant 4 (€78 p.p.) *
– Risotto als voorgerecht dat bereid wordt voor alle deelnemers in de workshop;
– Handgemaakte pasta als voorgerecht dat bereid wordt voor alle deelnemers in de workshop;
– Vitello tonato dat bereid wordt voor alle deelnemers in de workshop;
– Tiramisù als dessert dat bereid wordt voor alle deelnemers in de workshop.
De aansluitende lunch bestaat uit de gemaakte gerechten met daarbij twee glazen wijn, water en afsluitende koffie.

Overzicht gerechten
Primi (voorgerechten):
– Spaghetti alle vongole;
– Tortelli di zucca al burro e salvia;
– Crespelle con ricotta e spinaci;
– Risotto alla Mantovana;
– Risotto al radicchio rosso mantecato al taleggio;
– Gnocchi di patate con sugo al pomodoro;
– Tagliatelle al ragu.
Secondi (hoofdgerechten):
– Coniglio arrosto con patate al forno;
– Vis (in overleg).
Desserts:
– Tiramisù;
– Salame di cioccolato.

*) Prijs
De weergegeven prijs is per persoon en is voor variant 1, 2 en 3 gebaseerd op deelname door 4 personen. Variant 4 is gebaseerd op 6 personen. Voor andere variaties en/of groepsgrootte maken we graag voor u een aanbod op maat.
Voor verdere informatie of boekingen kunt u gebruik maken van het contactformulier.